Om du stör dig på att jag skriver konstigt eller stavar fel - Sluta läs

Jag tycker om när du tar på mig....

Hej hopp  =)
Den här bloggen har typ blivit mitt peronliga ställe att skriva av mig när jag behöver det typ =) har ju tappat alla mina läsare eftersom jag typ skriver ett inlägg i halvåret... men det är okej =) gillar det faktiskt lite =)

jaa med mig är det ju lite sådäe, har vart sjuk i femmånader nu och läkarna vet inte vad det är, segt och jobbigt att må skit hela tiden och ha ont, och de enda läkarna gör är att ta blodprov i de gamla blåmärkena från sist de tog blodprov... ne, det var kanske inte riktigt rättvist de försöker, de letar men ingen har någon aning om vad det är, men som tur var så visade min hjärnröntgen att jag iaf inte har en hjärntumör =)

har mått lite sådär idag och mitt humör har pendlat från superglad till enormt deprimerad, och sinnesjukt förbannad typ hela dan... men sitter och lyssnar på per gessles album mandarin... vilka minnen asså. tycker väl egentligen inte att per gessle är sådär jätte bra men av någon konstig anledning lugnar det ner mig och jag kan slappna av =) sen nminnena från sommararna 2009 =) heeelt galet, helt klart bästa sommarn =) neaaah ska dra ner och kramq på mams lite, och kanske kolla film =) hehe the big movie geek =) visade uopp min film och tv serie samling för min moster i helgen, och hon tycker att jag är helt knäpp i huvudet ;) jag har många, och fortsätter bara att öka =)

kom idag på mig själv med att fundera på om jag var mest stolt för mina MVGn eller för min filmsamling :)

Kram sålänge kära bloggen =)


RSS 2.0