Om du stör dig på att jag skriver konstigt eller stavar fel - Sluta läs

Negativ?? Jag är en posetiv ängel!!(A)

Ah har dushat nu, badat* så nu måste jag blåsa mitt hår platt...:/
Men kan iaf lyssna på musik då :D :D
Är typ extremt sugen på att åka skridskor, men bara för att jag förtränger att jag egentligen är rädd för att åka :s
Men så är det varje år, jag har en idyllisk bild av det, men sen när jag är på isen så är det bara en massa jävla dårar som alltid ska tacklas, så egentligen är jag nog inte rädd för att åka skridskor, utan mer för de andra som åker skridskor....
Men ah jag får väl se hur det är i år, när jag åker med skolan.
Uähh tycker verkligen inte om att åka med skolan, då man måste göra en massa stafetter och lekar :S Det är juh liksom förutsett att en klumpig människa som jag kommer trilla och bryta något.
(har faktiskt brutit armen när jag åkt skridskor, knäppa dårar som tacklas alltså!)
Men aja, det är inte förrsen vecka 4, så det är en tid kvar...eller det kanske är vecka 3 nu?? :S :S
Shit det var juh typ nyårsafton igår juh!
Men juh snabbare tiden går, juh snabbare är det sommarlov!!!
Haha alla brukar säga att jag är negativ, vadå negativ??
Jag är juh värsta posetiva tänkande ängeln!(A)


Missbrukare utav...:S

haha jag är officielt en missbrukare utav snozze effekten på mobilen...:S  så imorse hann jag inte dusha ;'( så får göra det om ett tag....
 Jag har kommit hem från en flummig dag i skolan.
 efter skolan gick jag och mina kompisar  till ett cafe, och var där i typ 4 timmar.

vi brukar ofta fika, men vi har ett favoritcafe som vi nästan bara går till nu förtiden. cafe:t heter mix it up
(vi förkortar det miu).
Jag älskar miu pga att de har sockerfria kakor, så att jag också kan fika
(jag är allergisk mot socker), och för att det är så mysigt. Vi brukar alltid sitta i ett soffhörn där det är fullt med kuddar.

Just nu har jag snott min brorsas Ipod och lyssnar på mitt nya favoritband Hinder, samtidigt som jag sjunger med ( extreeemt falskt:S).

världens sämsta syrra??

Ah såg på bones nyss, det är så bra, helt min stil av program. Jag brukar oftast se det med mamma
(det var hon som fick mig att börja).
Men sen böjade någon film, typ familj påväg :S
Den är extremt dålig enligt mig, hyrde den för något år sedan.
Men jag tittade i h&m:s katalog under kvällen och hittade massor av födelsedagspresenter till min brorsa :D Hmm fast jag vet inte riktigt om det är hans vanliga stil, men det var snyggt!! så det kan bli hans nya stil (A)
Haha kanske är världens sämsta storasyrra....
Men till mitt försvar så var det väldigt snyggt, så ska försöka  få mamma att köpa dem. Haha jag får väl hoppas att han gillar det, men behålla kvittona för säkerhets skull.

Nu kan jag slappa resten av kvällen :D

Haha nu är jag äntligen färdig med min läxa :D
Jippie!  
Haha fast egentligen tog det bara en kvart....
Jag följde med och handlade, då vi träffade på Jompis och dom igen :O :D Sen har jag tränat på mormors rodmskin, den eh grymt bra!!!
Vi handlade lövbiff och potatisgratäng till middag, som är min favoriträtt. men egentligen borde jag  kanske laga chili con carne, eftersom att det är min hemkunskaps läxa den här veckan, men eftersom att jag är en katastrof i köket så sparar jag mormor och morfar från den upplevelsen.
Haha istället får jag laga det till mig och Christoffer (lillebror), då mamma inte kan äta pga av allergi. :P

hur glad blev theijo när han fick kakor?? ;)

har tagit en paus från en evighet av pluggande. har engelska läxa tills på tisdag :S Det är inte svårt, men det är iriterande. Just nu är min moster, hennes man och min kusin här, Jompa (kusin) har  precis lärt sig att mata hunden (och alla andra)  med kakor.

Men måste snart återgå till att plugga in sjukt många glosor och verb :'(
men om jag har tur kan jag kanske  följa med mormor och morfar att handla :D
hahaha(A)


Så smart jag är ibland. Inte :P

Efter flera timmars sökande på nätet, så lyckades jag att fixa en header (stavas det så??) men blev lite irriterad då "no-repeat" grejen inte funkade då det blev flera bilder istället för en stor...:'(
Men jag borde ha gått till http://www.designadinblogg.se/ istället för att skriva html koder. Bloggen var väldigt bra förklarad, men vissa grejer funkade inte för mig, kanske för att det är något fel på min data:S Men tänkte gå och sätta mig framför TV:n med mormor och morfar nu.<3

julgransplundring :D

haha kom precis hem från en julgransplundring, med min kusin, brukar vara värsta grejen då artister från idol kommer  men i år var det en lite lugnare variant, men ändå rätt så mysig.
jag försökte med att kolla på killar istället, då jag inte kunde göra så mycket pga mina kryckor :S men Pawo tyckte inte det var en bra id'e.... haha galen som jag eh försökte jag senare få henne eller min moster att göra matchande ansiktsmålningar med mig, inte heller en lyckad plan...kanske inte var världens mest genomtänkta heller, jag vill juh inte gå omkring med den resten av dan liskom....





hmm... blogg??

Hej, hade liten flumm stund med min kompis, då hon hjälpte mig att skaffa en blogg.... läser inte bloggar, så kommer förmodligen inte att vara så bra på att skriva en heller :S men det kan vara kul att skriva av sig :D hmm, har en svag aning om att man ska skriva vad man har gjort idag... så jag hoppat på kryckor (en gammal skada från då jag spelade handboll) och vart i skolan, tolalt astrist:S men sen träffade jag min kompis, pawo:D så nu har vi suttit vid datorn och flummat...hon ska snart gå, så då kommer jag att vara hemma med morfar, tills min mormor kommer hem :) haha ska sluta, och försöka ta reda på vad fan man ska skriva på en blogg.
kram <3

RSS 2.0